Spoštovani dijaki,

šolsko leto se počasi zaključuje in vztrajno pridobivate zadnje ocene pri posameznih predmetih. Ker je šolskih obveznosti iz dneva v dan manj, smo tudi letos v zadnjih dneh preden dobite spričevala, za vas pripravili nekaj aktivnosti v okviru obveznih izbirnih vsebin.

Da boste lahko opravili predvidene aktivnosti v naslednjem tednu, se  boste v spletni učilnici najprej vpisali v učilnico OIV za svoj letnik, kjer boste našli podrobna navodila.

Ena izmed aktivnosti je športni dan na daljavo, ki ga boste opravili kadarkoli boste utegnili do naslednje srede, 17. 6. 2020. Po opravljeni aktivnosti boste na običajen način oddali dokazila (slike, opis … ).

Drugi dve aktivnosti bosta v obliki predavanj na daljavo z naslovom ‘Mladi in alkohol’ ter ‘Varna raba interneta’. Bodite pozorni na termine v spletni učilnici.

Naštete aktivnosti so za vse dijake obvezne v okviru načrtovanih aktivnosti obveznega programa OIV. Opravljene ure bodo pripisane v e-asistent.

Ker pa je predviden tudi del OIV po vaši izbiri, boste po svojim možnostih prinesli/ poslali razrednikom tudi potrdila za opravljene vsebine po vaši prosti izbiri v tem šolskem letu (glasbene šole, treningi, tekmovanja, gasilci …), če tega še niste opravili.

Skupno število opravljenih ur OIV v šolskem letu naj bi bilo v vsakem letniku 90. Zaradi izrednih razmer letos realizacija ne bo 100%, lahko pa se potrudimo, da bo čim manj aktivnosti prenesenih v naslednje šolsko leto in jih torej opravimo še v naslednjem tednu.

Želim vam prijeten zaključek šolskega leta in brezskrbno, toplo poletje ter ostanite zdravi,

Simona Varga

(Visited 139 times, 1 visits today)
 

Oznake: , ,